Lazy Boss Bárról

A bár teljes neve: Lazy Boss, avagy Ivó a Lusta Főnökhöz és a Három Igéző Pultoslányhoz. Szarvason, a történelmi Magyarország közepétől nem messze, a fő utcán, egy közel 300 éves műemlék jellegű épület pincéjében található ez a luxus magán bár, mely bérelhető céges és magán rendezvényekhez. A Lazy Boss Bár rendkívül népszerű a külföldi és belföldi vendégek körében egyaránt, ideális helyszínt biztosít oktatásra, kisebb társaságoknak különleges alkalmak megünneplésére, tökéletes helyszín tárgyalásokhoz, vendégek fogadásához.

BŐVEBBEN

A Lazy Boss cégérről

A Lazy Boss Bár cégérének alapjául szolgáló képet egy neves festőművész készítette el. A festmény alaptémája a bár teljes nevében szereplő három igéző pultoslány. A háttérben pedig megjelenik a közel 300 éves bár eredeti tégla boltíve.

BŐVEBBEN

Egyedi kialakítású bérelhető borospince

Lássuk, mitől is válik különlegessé a Lazy Boss Bár. A gyönyörű építészeti remekmű alaphangulatát a régi építészetet felidéző boltívek és a közel 300 éves téglák modern stílussal való keveredése adja meg. A különleges pincének helyet adó épületben 1847 és 1856 között a Réthy nyomda üzemelt, mely kiadványai segítették a szabadságharc eszméinek terjesztését. Ennek emlékét a mai napig márványtábla őrzi. Az épületet műemlék jellegű épületté nyilvánították, jelenlegi kialakítását egy alapos felújítás után nyerte el.

BŐVEBBEN

Minőségi időtöltés a Lazy Boss bárban

Sokszor magam is beülök a Lazy Boss bár egyik bőrfotelébe. Abba, amelyikből tökéletes a rálátás a bárra. Van amikor teljesen egyedül. Ilyenkor megiszok egy jó kávét, vagy felnyitok egy üveg bort, szigorúan a legjobból, hallgatok egy kis halk zenét ...

BŐVEBBEN